جدیدترین اخبار دانشگاهبرگزاری بزرگترین سمینار تکنیک های تقویت حافظه و ایده یابی در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

بزرگترین سمینار آموزشی کاربردی تکنیک‌های تقویت حافظه و ایده یابی شهرستان چابهار در قالب کارگاه ها و دوره های مهارت افزایی، نهادینه کردن کارآفرینی ، پرورش استعدادها و خلاقیت دانشجویان توسط مرکز کارآفرینی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار پیگیری و برگزار شد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار اظهار داشت: این دوره جهت آشنایی دانشجویان با تکنیک های روز دنیا در زمینه مطالعه موثر، تقویت حافظه ، پرورش ذهن و با هدف افزایش خلاقیت وتوانایی آنها در نوآوری و کارآفرینی  برنامه ریزی و اجرایی شد.
دکتر رسول دامنی  با اشاره به اهمیت کارآفرینی افزود: به کارآفرینی نباید به دید یک شغل نگاه کرد بلکه باید کارآفرینی را به عنوان یکی از ویژگی‌های شخصیتی و هویتی انسان‌ها برشمرد.
وی ادامه داد:افرادی که کارآفرین هستند اهل خطرپذیری بوده و همواره ایده‌های جدیدی در ذهن خود داشته که برای دستیابی به این دو ویژگی منحصر به فرد باید ذهن خود را برای تفکر جدید آموزش و پرورش دهند.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار ، نحوه صحیح استفاده از ظرفیت های گسترده مغز ، ارائه ی ایده های خلاقانه ، تکنیک های فعال سازی دو نیمکره مغز ، بخاطر سپاری و به یادآوردی اطلاعات و همچنین تکنیک های تندخوانی را از محورهای بزرگترین سمینار آموزشی کاربردی تکنیک‌های تقویت حافظه و ایده یابی شهرستان چابهار عنوان کرد.
دامنی یادآور شد: این سمینار آموزشی کاربردی با استقبال زیاد و با حضور بیش از 600 نفر از دانشجویان و علاقه مندان با اجرای دکتر محمد سیدا، مرد حافظه ایران و رئیس انجمن تقویت حافظه ایران بدر محل تالار وحدت دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار برگزار شد.