جدیدترین اخبار دانشگاهمراسم اختتامیه بخش عکس هفتمین جشنواره سراسری فیلم کوتاه و عکس دانشجویی در دانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار اسفندماه

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم:

عکس نوعی نوشتن با دوربین و صورت موثری برای ارتباطات بصری است

دکترغلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم اختتامیه بخش عکس هفتمین جشنواره سراسری فیلم کوتاه و عکس دانشجویی در دانشگاه علوم دریایی ودریانوردی چابهارگفت: عکس نوعی نوشتن با دوربین و صورت موثری برای ارتباطات بصری است.

AWT IMAGE

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه علوم دریایی ودریانوردی چابهار، دکتر غفاری با بیان اینک زبان عکس، زبانی است که واقعیت ها را قاب می گیرد، اظهار داشت: عکس و هنر عکاسی، ظرفیت ویژه ای برای بازآفرینی فهمی تازه از یک موضوع است.
وی افزود: عکس تنها سند و روایت بی روح واقعیت ها نیست، بلکه زبان زنده احساس و اندیشه انسانی است که با سرعتی بیشتر و موثرتر از کلمه به ذهن و روان مخاطب وارد شده و او را به واکنش وا می دارد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در بخش پایانی سخنان خود از تلاش های ارزشمند شرکت کنندگان، هیات داوران و دست اندرکاران این رویداد سراسری قدردانی کرد.
در ابتدای این مراسم دکتر یوسف بخشی زاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم دریایی و دریانوردی چابهار و دبیر بخش عکس جشنواره به ارائه گزارشی از روند برگزاری جشنواره پرداخت.
وی همچنین از ارسال بیش از ۲ هزار عکس به دبیرخانه جشنواره خبر داد.
در ادامه این مراسم، برگزیدگان بخش عکس هفتمین جشنواره ملی فیلم و عکس دانشجویی بدین شرح معرفی شدند.در ادامه این برنامه برگزیدگان بخش عکس هفتمین جشنواره ملی فیلم و عکس دانشجویی بدین شرح معرفی شدند:

بخش ویژه

جایزه اول این بخش به ساجد حق شناس رسید.

همچنین جایزه دوم به کیوان جعفری و جایزه سوم در این بخش به حسین حسنی مقدم رسید.

بخش تک عکس

شکیب مجیدی در این بخش رتبه اول، سینا عبیدیان رتبه دوم و دنیا کرم زاده رتبه سوم را کسب کردند

بخش مجموعه عکس

جایزه اول این بخش به ولی محسنی، جایزه دوم به پیام صفری و جایزه سوم به نگین محمدی رسید.

بخش موبایلی

در این بخش جایزه اول به اندیشه عموزاده اهدا شد.

همچنین جایزه دوم به علی محمدی پرفکر و جایزه سوم به دنیا کرم زاده رسید.