جدیدترین اخبار دانشگاهدریافت آخرین ویرایش گواهینامه استاندارد ملی توسط دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار موفق به دریافت گواهینامه ویرایش جدید استاندارد ملی Iso 9001: 2015 و ورود به سیکل پنجم از استقرار سیستم مدیریت کیفیت گردید.

گفتنی است: سازمان بین‌المللی استاندارد ISO که مقر آن در ژنو می‌باشد در ۲۴ فوریه ۱۹۴۷ به منظور یکپارچه کردن تدوین استاندارد در سراسر جهان، ایجاد تسهیلات در تجارت بین‌المللی، حمایت از تولیدکننده و مصرف‌کننده و توسعه همکاری های علمی، تکنولوژیکی، اقتصادی  فعالیت می نماید.

این سازمان در حال حاضر دارای ۱۳۲ عضو شامل ۹۰ عضو اصلی ۳۴ عضو مکاتبه‌ای و ۸ عضو مشترک می‌باشد که موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران از جمله اعضای اصلی آن بوده و با فعالیت در کمیته‌های فنی ایزو در تدوین استانداردهای بین‌المللی مشارکت داشته و دارد.

این استانداردها که تعداد آنها در حال حاضر ۱۱۹۵۰ مورد می باشد توسط ۲۸۵۶ کمیته و زیرکمیته و بیش از سی‌هزار کارشناس تدوین گردیده‌اند.