جدیدترین اخبار دانشگاهدانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار میزبان برترین دانشجوی سال ۲۰۱۵ جهان در روز دانشجو

مراسم بزرگداشت ۱۶ آذر روز دانشجو در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با حضور «دکتر محمد محمدی مسعودی» دانشجوی برگزیده سال ۲۰۱۵ جهان، با استقبال دانشجویان برگزار شد.

وی دوره کارشناسی خود را در دانشگاه سمنان، کارشناسی ارشد دانشگاه شاهد و دکتری و فوق دکتری خود را در دانشگاه "گنت بلژیک" گذرانده است.

این مراسم با هدف بزرگداشت مقام دانشجو با اجرای برنامه های متنوع، سخنرانی، تئاتر و بازنمایی وقایع دانشجویی در محل تالار وحدت دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار برگزار گردید.

در پایان نیز دانشجویان پرسش های خود را در حوزه فناوری، خلاقیت و ابتکارات نو با «دکتر محمد محمدی مسعودی» در میان گذاشتند