جدیدترین اخبار دانشگاهحضور دانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهاردرهجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فنآوری و فن بازار

حضور دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فنآوری و فن بازار

رویدادهای پژوهشی و فناوری‌ کشور، سالانه با حضور جمع زیادی از دانشگاه های دولتی و غیردولتی، دانشگاه آزاد اسلامی، پژوهشگاه ها، پارک های علم و فناوری، مراکز رشد و شرکت های توانمند داخلی و خارجی برپا می شود.

برپایی این نمایشگاه فرصت خوبی است تا فعالین این حوزه، دستاوردها و خدمات خود را در معرض بازدید استادان، دانشجویان، سرمایه گذاران، دست اندرکاران و متخصصان این عرصه قرار دهند و با در نظر گرفتن روند تقاضای بازارها و سمت و سوی رشد این عرصه، فعالیت ها و فرآورده های آتی خود را معرفی نمایند.

«دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار» به عنوان «قطب علمی دریانوردی» کشور نیز بر اساس روال سال های گذشته و سیاست های کلان پژوهشی اش، برای ارائه تازه ترین دستاوردهای پژوهشی خود در این نمایشگاه حضوری پررنگ خواهد داشت.

گفتنی است هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فنآوری و فن بازار مصادف با ایام هفته پژوهش در تاریخ ۲۲ تا ۲۶ آذرماه ۹۶ در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران و با شعار محوری «پژوهش تقاضامحور و تجاری سازی فنآوری زیربنای تولید و اشتغال» برگزار خواهد شد.