جدیدترین اخبار دانشگاهدیدار معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با خانواده شهدای تشیع و تسنن چابهار

مرکز اطلاع رسانی دانشگاه دریانوردی چابهار:
دیدار معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری جناب آقای دکتر صدیقی با خانواده شهدای تشیع و تسنن چابهار
به گزارش مرکز اطلاع رسانی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار ، دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به منظور گرامیداشت یاد شهدا و نشان دادن تحکیم روابط برادران اهل تشیع و تسنن با حضور در منزل شهیده اهل سنت سونا دشتی از شهدای عملیات تروریستی تاسوعای حسینی چابهار در سال 89 و شهید  دانشجو حامد بزی از شهدای مدافع نماز جمعه ، به مقام شامخ خانواده این شهدای والامقام ادای احترام کردند.
در این دیدار، دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری، ضمن تاکید بر جایگاه والای خانواده‌‌های معظم شهدا، افزود: امروز اگر امنیتی در جامعه وجود دارد به برکت خون شهدا است وخانواده‌های معظم شهدا نیز به همان نسبت در دفاع از کشور نقشی بسیار مهم داشته اند.
وی تصریح کرد: شهدایی همچون شهید بزی که با شجاعت مثال زدنی خود در راه ایثار و شهادت گام برداشته اند از افتخارات این منطقه و مملکت اسلامی هستند و ما بسیار خرسندیم که امروز در جمع خانواده  این شهیدان بزرگوار هستیم.
وی در دیدار با خانواده معزز شهیده دانش آموزش سونا دشتی افزود: برادران و خواهران اهل سنت برادران و خواهران دینی ما هستند و پا به پای سایر مردم در صحنه بوده‌اند و الحمدالله هیچ اختلاف و فاصله ای در کشور ما وجود نداشته و در واقع شیعه و سنی در کنار هم مدافع انقلاب و جمهوری اسلامی هستند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان چابهار و کنارک نیز در این دیدار اظهار داشت: همه ما مدیون شهدا هستیم و عزت امروز ایران اسلامی در جهان از برکت مجاهدت شهدا، ایثار گران و خانواده های معزز آنان است.
علی داورنیا حفظ آرمان‌های شهدا و ادامه راه آنان را مهم‌ترین تکلیف نسل امروز در برابر شهدا دانست و عنوان داشت: اگر امروز کشور به مرحله‌ای از رشد و پیشرفت رسیده است که می‌تواند با بسیاری از کشورهای پیشرفته رقابت کند و در بسیاری از علوم دنیا حرف اول را در جهان بزند به پاس رشادت‌ها و از خودگذشتگی‌های همین شهیدان است که از با فداکاری از خود گذشتند تا دیگران در امنیت و آسایش باشند.
وی خاطر نشان کرد: همه ما وظیفه داریم راه ، هدف و پیام  شهدا را خوب بشناسیم و به آن عمل کنیم تا بتوانیم قدرشناس جان فشانی و ادامه دهندگان راه این ستارگان درخشان باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین رضا قاسمی نژاد مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهارنیز اظهار داشت: امنیت امروز کشور مرهون خون شهداست و پیام شهدا، حفظ اسلام، قرآن و مکتب رسول الله (ص) است. برادران اهل تسنن و شیعه  با فهم صحیح از معارف دینی و درک شرایط خاص منطقه، همواره الگوی مناسبی از وحدت را ارایه نموده اند.
در پایان این دیدارها دکتر صدیقی معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اهدای لوح تقدیر و سکه بهار آزادی  از خانواده شهدای این شهیدان گرانقدر شهر چابهار تجلیل کردند.