اخبار روزاطلاعیه مصاحبه تکمیل ظرفیت آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 1394

داوطلبان گرامی پس از تکمیل فرم مشخصات فردی، حداکثر تا تاریخ 28 دی 1394 ، فرم تکمیل شده را به آدرس الکترونیکی ذیل tahsilate.takmili@cmu.ac.ir ارسال نمایند.(ارسال تصویر فیش بانکی و عکس الزامی می باشد.)

فایل های مورد نیاز در ذیل این اطلاعیه به صورت پی دی اف و ورد می باشد و با توجه به اینکه اطلاعیه و فرم مشخصات به صورت جداگانه در سایت قابل دسترسی است، داوطلبان محترم می توانند فرم مشخصات فایل ورد را دانلود کرده و پس از تکمیل برای جلوگیری از اشکال در ارسال فایل مربوط، آنرا تبدیل به فایل پی دی اف و یا عکس کرده و از طریق نشانی الکترونیک که در بالا ذکر شده است، ارسال نمایند.

داوطلبان معرفی شده باید در ساعت 8 صبح روز 4 بهمن 1394 جهت انجام مصاحبه به مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار مراجعه نمایند.

بدیهی است عدم شرکت در زمان مصاحبه مشخص شده به منزله انصراف از انجام مصاحبه می باشد

مدارک مورد نیاز برای انجام مصاحبه آزمون دکتری سال 1394

1-ضروری است کلیه مستندات مندرج درفرم مشخصات داوطلب همانند مقالات، مدرک زبان و ... به هنگام مصاحبه به کمیته برگزار کننده مصاحبه ارائه گردد.

2-مدارک قید شده در سایت سازمان سنجش آموزش کشور

3-اصل مدرک کاردانی برای دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته- اصل شناسنامه یا کارت ملی – مدرک نظام وظیفه .

4- پرینت کارنامه اعلام نتایج گرفته شده از روی سایت اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور.

6-واریز مبلغ  سیصد و پنجاه هزار ریال به حساب شماره 2177382607006  بانک ملی شعبه مرکزی چابهارحساب درآمدهای اختصاصی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهارو تحویل اصل فیش آن در زمان مصاحبه.

7-همراه داشتن فرم مشخصات فردی تکمیل شده در زمان مصاحبه

8- حداقل دو معرفی نامه نوشته شده توسط اساتید مبنی بر صلاحیت داوطلب برای ادامه تحصیل در دوره دکتری با مشخصات کامل و نحوه تماس با اساتید محترم توصیه کننده ( ترجیحاً یکی از دومعرفی نامه توسط استاد راهنما نوشته شده باشد ).

دانلود فرم به صورت فایل word

دانلود فرم به صورت فایل PDF